Ontvang mijn
gratis gids

Start jouw reis in het moederschap
met deze gids over het wonderlijke proces van moeder worden. 

Transformatie in het moederschap

Hello Woman is een plek waar de transformatie in het moederschap centraal staat. Hoe de reis in het moederschap een uitnodiging kan zijn om je te verbinden met wie je in essentie bent. Om vanuit die plek te verbinden met je kind(eren).

Door vrouwen in alle fases van het moederschap te inspireren en te begeleiden, krijgen we meer krachtige en afgestemde vrouwen in de wereld. Wie jij bent, hoe jij bent gevormd, jouw eerste 1000 dagen zijn van invloed op jouw rol als moeder. Doorleven en helen van pijn en trauma maakt de weg vrij voor jou kind(eren).

Hello Woman – opgericht door Madelon Lutgert-Plante, helpt je stilstaan hierbij, het bewegen hierin en het vooruit gaan hierdoor, middels 1-1 sessies, programma’s, one day retreats en een boek. Madelon is een ervaren begeleider van transformatieprocessen. Haar werkwijze kan het best omschreven worden als intuïtief & diepgaand. Madelon creëert een fundament van veiligheid en vertrouwen om te kunnen groeien.

Je bent welkom met je hele wezen

“Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt in het moederschap. Wie ben ik, wat wil ik? Samen met Madelon ben ik teruggegaan naar de kern, mijn kern”

Ellis

“Door kennis te maken met mijn innerlijk kind, leerde ik een nieuwe kant van mijzelf kennen, in mijn rol als moeder maar ook als mens”

Jane

"Mijn eerste bevalling had ik niet goed verwerkt, met de komst van mijn tweede wilde ik hier wat mee. De sessies met Madelon waren helend en bekrachtigend"

Geke

September 2023

Licht(er) Moederschap

Voor vrouwen, voor moeders (in spe) die rust en ruimte willen in de meest rakende rol van hun leven. Die het anders willen doen, voor zichzelf én de volgende generatie.

Lichter doordat je jezelf beter leert kennen. Lichter doordat je inziet dat wat je voelt hoort bij het proces van moeder worden. Lichter doordat je onderzoekt waar jij jezelf vastzet in een bepaald plaatje. Lichter doordat je het rakende gedrag van je kind(eren) als ingang ziet tot zelfontwikkeling. Lichter omdat je bekijkt wat je hebt geleerd over vrouw en moeder zijn. Lichter omdat je je realiseert dat de relatie met je partner mag veranderen als je moeder wordt. Lichter omdat jij jezelf bevrijdt van alles wat je niet werkelijk bent.

Licht(er) Moederschap is levensveranderend voor jezelf én je kinderen. 

In september 2023 start het nieuwe online groepsprogramma.

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst en ontvang als eerste informatie als de deuren zijn geopend. 

Coaching

Inner Journey

Hoe meer je ontwaakt bent als mens, hoe vrijer de levensenergie door je heen kan stromen. Dit helpt je om je verbonden te voelen met jezelf en je dierbaren om je heen. Ontwaken begint vaak met het licht laten schijnen op je binnenwereld. Je laat belemmerende overtuigingen los, ontdoet jezelf van beperkende patronen en overlevingsmechanismen en creëert zo meer ruimte in jezelf.

Hoe meer jij je ont-wikkelt, hoe authentieker je wordt. Ont-wikkelen wil zeggen: laag na laag doorzien wat je niet bent aan gedachten, gevoelens, conditioneringen en patronen die je van je (voor)ouders hebt overgenomen. Hoe authentieker je wordt, hoe sterker je weet wat je wel en niet te brengen hebt. Je ontwaakt en daarmee groeit je creatiekracht.

Op dit moment neemt Madelon geen nieuwe cliënten aan, heb je wel interesse in coaching? Neem dan contact op via onderstaande button. Hello Woman richt nu een coach cirkel op met professionele coaches, we verbinden je graag.

“Alles kwam in een stroomversnelling in mijn zwangerschap. Ik voelde haarfijn wat ik wilde, maar was bang om er voor te kiezen. Samen met Madelon heb ik mijn innerlijke kracht teruggevonden”

Claar

“De relatie met mijn eigen familie kwam op scherp te staan doordat ik moeder werd, ik wilde het anders doen, maar hoe? Door mijn eigen trauma's te verwerken en voor mezelf te durven gaan staan”

Bo

"Moeder worden zonder eigen moeder is heel zwaar voor me geweest. De sessies met Madelon hielpen me met het verwerken van het verdriet. Ik voel weer licht en ruimte"

Evelien

BESTEL NU

Moedergodin

Ontdek jouw innerlijke kracht tijdens de reis in het moederschap

 

Over het boek

De transformatie van vrouw naar moeder

Moeder worden is een rite of passage, een overgangsritueel. De transformatie van vrouw naar moeder staat centraal in dit boek. Hoe deze periode een uitnodiging kan zijn om jezelf beter leren kennen. Om aan de ene kant een diepere verbinding te maken met jezelf en daarmee met je kind(eren). En aan de andere kant om de grootsheid van deze transitie te kennen.

De reis in het moederschap is namelijk een precaire en bijzondere periode. Een nieuwe rol voor de rest van je leven. Om die fase vol vertrouwen en in verbinding met jezelf in te gaan, heb ik dit boek gecreëerd.

Voor mij is de reis in het moederschap een uitnodiging om je te verbinden met wie je in essentie bent. Wie jij bent, hoe jij bent gevormd en jouw eerste duizend dagen zijn van invloed op jouw rol als moeder. Het doorleven en helen van pijn en trauma, de weg naar binnen bewandelen, maakt de weg vrij voor jou kind(eren).

HELLO WOMAN

Retraites

On hold

Door de emigratie van Madelon en haar gezin naar Spanje staan hier nog geen retraites gepland. Schrijf je in voor de Monday Muse en blijf op de hoogte.

TERUG NAAR DE KERN

Vrouwen inspireren tijdens de reis in het moederschap

Hello Woman is een initiatief van Madelon Lutgert – Plante. Moeder van twee dochters. In haar werk als begeleider van transformatieprocessen gaat ze terug naar de kern. Waar ligt de oorsprong van waar iemand in het hier & nu last van heeft. In haar zoektocht kwam ze erachter dat de eerste 1000 dagen van een mensen leven de meest vormende zijn van je hele leven. Door het bewustzijn en de sensitiviteit van de foetus is het ontvankelijk voor de omgeving. De omgeving van de moeder. Een continue afstemming tussen moeder en baby vinden plaats.

Het in kaart brengen van je prille begin, kan inzicht geven in blokkades in je volwassen leven. Madelon is een bevlogen ondernemer, die vrouwen in de reis naar het moederschap wil inspireren en begeleiden om in verbinding met zichzelf te kunnen verbinden met hun kind(eren).

THE TIME IS NOW

Het begint bij jou

Als je samen met ons in jezelf, jouw (ongeboren) kindje en de toekomst van de nieuwe generatie investeert, creëer je daarmee een betekenisvolle verandering in de wereld. Ik kan niet wachten om je te ontvangen.

Meer hulp nodig bij het beslissen wat je nodig hebt? We zijn er voor jou. Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder en verbinden je met je essentie.

Inspiratie en begeleiding tijdens de wonderlijke reis in het moederschap