Vrouw, moeder, mens

Welkom

Ben je klaar om rust & ruimte te gaan ervaren in de meest rakende rol van je leven?

Ik hoef jou niet te vertellen hoe aardverschuivend moeder worden is.

 • het grote verantwoordelijkheidsgevoel
 • het constant ‘aan’ staan
 • de gevoelens van spijt, schuld &  schaamte
 • het gebrek aan tijd voor jezelf
 • de spiegels die je voorgeschoteld krijgt

De reis in het moederschap is een ware transformatie. Je verandert van de ene persoon in de andere. Dit proces roept vragen, twijfels en uitdagingen op. Misschien weet je ook niet goed waar te beginnen? Je voelt je worstelt met deze grote rol in je leven. 

Lichter Moederschap

Ook voor jou

In plaats van het moederschap als een rol te ervaren waarin jij je moet opofferen en aanpassen, ga jij rust en ruimte voelen. In dit programma ga je namelijk ontdekken dat het moederschap een dans is tussen het omarmen van je menselijkheid en het aankijken van je eigen pijn.

Je gaat een diepere verbinding aan met jezelf en daardoor kan je ook dieper verbinden met je kind(eren).

Hoe zou het voor je zijn als het moederschap niet het verliezen van jezelf is, maar het ontdekken van delen van jezelf waarvan je niet wist dat ze bestonden?

Ik twijfelde of het programma wel bij me zou passen (66 jaar en ook al oma), maar ik heb zoveel nieuwe inzichten over mezelf gekregen. De thema's zijn raak voor hoe lang of kort je moeder bent. Het gaat ook over vrouw en mens zijn.

Anne

Madelon haar visie op het moederschap en wat het allemaal teweeg kan brengen is compleet nieuw voor mij. Maar het is een verademing. In plaats van het buiten mezelf te zoeken, liggen de antwoorden in mij.

Marissa

Ik ben al een tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, maar werken met Madelon is levensveranderend voor mij geweest. Ik durf voor mezelf op te komen en grenzen te stellen zonder te verharden. Ga dit avontuur met jezelf aan.

Petra

Lichter Moederschap

Online programma

Je gaat op reis, op je eigen moment, op je eigen tempo. Tijdens die reis ga jij je bewustzijn omtrent je rol als moeder vergroten. Je gaat de reis in het moederschap als uitnodiging zien om jezelf beter te leren kennen. Met als doel? Dieper verbinden met je ware essentie en vanuit die plek verbinden met je kind(eren) en de wereld om je heen.

» online leeromgeving met meer dan 10 uur aan Masterclasses

» diepgaande opdrachten bij elke module

» BONUS Masterclass met Bethany Webster – Moederwond expert

» BONUS Visualisatie Innerlijk Kind

» BONUS Visualisatie Vrouwenlijn

» Madelon als gids aan je zijde als je haar nodig hebt

375,-

(excl. btw – betalen in 3 termijnen mogelijk)

Lichter Moederschap

Wat gaat dit progamma je opleveren?

√     jezelf op een diepgaande wijze leren kennen

√     jezelf als moeder opnieuw definiëren

√    jezelf bevrijden van generationele denkbeelden & patronen

√    jezelf leren reguleren & bemoederen

√    je eigen plek innemen als mens, vrouw én moeder

Inhoud

Wat ga je in dit programma leren?

Deel 1

Ontwikkeling als mens,

vrouw én moeder


In deze module geef ik je mijn visie op ontwikkeling en transformatie. Ik neem je mee in de levensfases van de vrouw, waar moeder worden er een van is. De officiële naam voor de transitie van vrouw naar moeder is Matrescentie.

Deel 2

Spiegeltje

spiegeltje


Aan het einde van dit deel zeg je niet meer - mijn kind of partner moet veranderen. Je kent je eigen patronen en overlevingsmechanismen en leert wanneer deze getriggerd worden en hoe je jezelf kan reguleren.

Deel 3

De goed genoeg

moeder


Dit deel gaat over de collectieve wond die alle vrouwen dragen; de moederwond. Je ontdekt hoe deze wond in jouw leven tot uiting komt. Kom in contact met je innerlijke moeder én vader - neem jouw plek in!

One of a kind

Waarom is dit programma uniek?

 • je ontwikkelt een unieke kijk op het moederschap én vrouw zijn
 • je gaat je inzichten vertalen naar de dagelijkse praktijk
 • je kan op je eigen tijd en snelheid door het programma heen
 • levenslang toegang zolang Hello Woman bestaat

"Jouw kennis & wijsheid rondom deze thema's zijn zo mooi verwoord in de modules. Mede hierdoor heb ik hele waardevolle gesprekken met mijn ouders kunnen voeren. Waardoor bepaalde onderwerpen wat meer op zijn plek vallen. Omdat het een beetje een proces is deed ik de modules stuk voor stuk op mijn eigen tempo"

Jill

"Dit programma geeft me de bevestiging en kennis die ik nodig heb in mijn rol als moeder. Ook daagt het me uit om verder te kijken, bijvoorbeeld hoe de relatie met mijn eigen moeder doorspeelt in de relatie met mijn eigen kinderen"

Marie

"Het moederschap zou ik wel kunnen bestempelen als zwaar. Het doorwerken van de thema’s uit deze cursus brengt me dichter bij mijzelf en hierdoor ontstaat er een soort rust. De inzichten uit de cursus zetten me ook aan om nog verder in dit proces te stappen. Nog verder de rol als moeder omarmen"

Laura

Wie ben ik?

Over mij

Mijn naam is Madelon, vrouw, moeder & mens. Samen met grote liefde Harm zijn wij de ouders van twee dochters. Oprichter van het bedrijf Hello Woman en auteur van het boek Moedergodin en het kinderboek Mijn mama is ook een mens. Werkzaam als coach & opsteller, zowel 1-1 als in groepen.

Ik geloof dat de reis in het moederschap een uitnodiging is om meer jezelf te worden. Een afgestemde vrouw die vanuit de verbinding met zichzelf kan verbinden met haar kind(eren) en de wereld om haar heen.

Lichter Moederschap voelt als een bijzonder destillaat van al het werk wat ik de afgelopen jaren met zoveel verschillende vrouwen heb mogen doen. Meer rust & ruimte ervaren in de meest rakende rol van je leven. Hiermee creëren we een nieuwe generatie vrouwen, moeders & kinderen.

Changing Motherhood
For a free Generation
One Woman at a time

Voor wie?

Dit programma is voor..

 • vrouwen die bereid zijn om alles aan te kijken wat er omhoog komt
 • vrouwen die zich willen committeren aan het doorbreken van schuld, schaamte & spijt gevoelens
 • vrouwen die willen stoppen met zichzelf opofferen, kleiner maken & aanpassen
 • vrouwen die zichzelf willen bevrijden van perfectionisme in het moederschap
 • vrouwen die de relatie met hun eigen moeder (en vrouwenlijn) zien veranderen door het moederschap

Vrouwen die bereid zijn om de weg naar binnen te bewandelen. Die de moed hebben om het anders te gaan doen. Zodat zij zichzelf en de volgende generatie vrij maken.

Start en dan?

Zo werkt het

Stap 1. Vieren!

Nadat je op de knop ‘afrekenen’ hebt gedrukt ontvang je van het online platform een formulier om je account aan te maken.

Stap 2. Jouw online leeromgeving

Zodra jij je online account hebt aangemaakt, krijg je direct toegang en kan je met het programma beginnen. Hier staan allemaal video’s & oefeningen voor je klaar.

Stap 3. Jouw transformatie start

Zodra je begint met het programma begin je aan jouw levensveranderende transformatie, mooie reis!

vragen

FAQ

Hoeveel kost het programma?

Qua investering 375,- (excl. btw). Je krijgt alle tijd om op je eigen tempo de Masterclasses te bekijken en voor het maken van de opdrachten. Realiseer je dat deze reis van alles los kan maken en openbreken. Het zal je raken en nieuwe inzichten geven. Dit doe je zelf, maar hoef je niet alleen te doen.

Hoe weet ik of het programma iets voor mij is?

Je voelt dat je rol als moeder anders mag en anders kan. Het ontbreekt je nu alleen aan de juiste handvatten en inzichten om je rol opnieuw te definiëren en te vervullen. Je voelt dat je ruimte hebt om de reis naar binnen te maken. Je eigen kindertijd te onderzoeken. Je patronen helder te maken. Je beeldvorming omtrent het moederschap te veranderen.

Zit er groepscoaching of 1:1 coaching bij?

Nee, deze variant van Lichter Moederschap is gemaakt om zelf door te maken. Wil jij liever gedragen worden door Madelon als gids en de groep met intensieve coaching dan kan dat voor €3300. Hier vind je meer informatie.

Waar kan ik met mijn vragen naar toe?

In de online omgeving is een vragenformulier te vinden, waar jij al je vragen kan stellen. Madelon komt binnen 3 dagen bij je terug met een antwoord, woord van steun of advies.

 

Lichter Moederschap

Ja, ik ga mee op reis!

Het moederschap is een dans tussen het omarmen van je menselijkheid en het aankijken van je oude pijn. Samen op weg naar Lichter Moederschap