Vrouw, moeder, mens

Welkom

Dit programma is voor alle vrouwen. Voor alle vrouwen die moeder zijn, worden of wensen.

  • Voor moeders die door de rollercoaster van het moederschap zichzelf opnieuw aan het uitvinden zijn
  • Voor moeders die het innerlijke proces van moeder worden willen begrijpen
  • Voor moeders die willen onderzoeken hoe hun eigen start in dit leven en kindertijd van invloed is op hun rol al moeder
  • Voor moeders die voelen dat hun kind(eren) de grootste spiegels zijn en willen weten op welke knop er steeds wordt gedrukt
  • Voor moeders die de vrouw in zichzelf niet (altijd) meer voelen in hun relatie
  • Voor moeders die zichzelf willen bevrijden van perfectionisme in het moederschap
  • Voor moeders die de relatie met hun eigen moeder (en vrouwenlijn) zien veranderen door het moederschap
  • Voor vrouwen die werken met moeders (in spe) en geïnspireerd willen worden door een andere kijk op het moederschap.

Licht(er) Moederschap

Programma

Module 1

Moeder worden heeft een naam


Bewustwording & transformatie

Matrescentie

Push & pull

Module 2

Spiegeltje spiegeltje


Innerlijk kind

Spiegel kind(eren)

Relatie met je partner

Module 3

De goed genoeg moeder


Moederwond

Relatie met je moeder

Vrouwenlijn

Licht(er) Moederschap

Video’s & Podcast

Elke module bestaat uit meerdere video’s die je meenemen in Licht(er) Moederschap. Luister je liever? Al het materiaal is ook opgenomen en terug te luisteren als podcast.

» 6 maanden toegang

» 3 modules met theorie, verdieping en uitnodiging tot reflectie

» 10 video & audio lessen

» live Q&A

€247 euro

(betalen in termijnen mogelijk)

Licht(er) Moederschap

Bonus

Heb jij mijn boek gekocht?

Dank je wel voor je grote support, ik heb een cadeautje voor jou!

Als bonus ontvang je maar liefst 8 podcast afleveringen. Met experts & ervaringsdeskundigen die allemaal de reis in het moederschap maken. Open, liefdevolle, intieme, maar bovenal rake gesprekken.

Meld jij je voor 20 december aan? Dan ontvang je alvast de eerste 2 afleveringen! Fijn voor als je tussen de feestdagen door een moment of wandeling met jezelf hebt.

In dit programma…

…word je aan de hand van verschillende thema’s meegenomen in wat het moederschap zwaar kan maken. En dan bedoel ik niet de gebroken nachten, het grote verantwoordelijkheidsgevoel of het gebrek aan tijd voor jezelf, maar wat er innerlijk in jou leeft wat wakker wordt gekust door het moederschap. Je ontvangt kennis én wordt uitgedaagd om deze thematiek op jouw eigen leven te betrekken.

Na dit programma…

…voelt het moederschap lichter. Doordat je meer kennis  hebt over het wonderlijke proces van moeder worden en wat hierdoor bij jou allemaal aan de oppervlakte kan komen, Je herkent wat je gespiegeld krijgt door je kind(eren), bevrijd jezelf van de last van je vrouwenlijn en van het perfecte plaatje hoe het moederschap ‘zou moeten zijn’.

"Jouw kennis & wijsheid rondom deze thema's zijn zo mooi verwoord in de modules. Mede hierdoor heb ik hele waardevolle gesprekken met mijn ouders kunnen voeren. Waardoor bepaalde onderwerpen wat meer op zijn plek vallen. Omdat het een beetje een proces is deed ik de modules stuk voor stuk op mijn eigen tempo"

Jill

"Dit programma geeft me de bevestiging en kennis die ik nodig heb in mijn rol als moeder. Ook daagt het me uit om verder te kijken, bijvoorbeeld hoe de relatie met mijn eigen moeder doorspeelt in de relatie met mijn eigen kinderen"

Marie

"Het moederschap zou ik wel kunnen bestempelen als zwaar. Het doorwerken van de thema’s uit deze cursus brengt me dichter bij mijzelf en hierdoor ontstaat er een soort rust. De inzichten uit de cursus zetten me ook aan om nog verder in dit proces te stappen. Nog verder de rol als moeder omarmen"

Laura

Wie ben ik?

Over mij

Mijn naam is Madelon, vrouw, moeder & mens. Samen met grote liefde Harm zijn wij de ouders van twee dochters. Oprichter van het bedrijf Hello Woman en auteur van het boek Moedergodin.

Ik geloof dat de reis in het moederschap een uitnodiging is om meer jezelf te worden. Een afgestemde vrouw die vanuit de verbinding met zichzelf kan verbinden met haar kind(eren) en de wereld om haar heen.

Licht(er) Moederschap voelt als een bijzonder destillaat van al het werk wat ik de afgelopen jaren met zoveel verschillende vrouwen heb mogen doen. Een handreiking naar iedereen die voelt hoe aardverschuivend de reis in het moederschap is.

Start het nieuwe jaar met aandacht, voor wie jij bent als vrouw, moeder & mens. Start het nieuwe jaar met Licht(er) Moederschap