Vrouw, moeder, mens

Welkom

Ben je klaar om rust & ruimte te gaan ervaren in de meest rakende rol van je leven?

Ik hoef jou niet te vertellen hoe aardverschuivend moeder worden is.

  • het grote verantwoordelijkheidsgevoel
  • het constant ‘aan’ staan
  • het gebrek aan tijd voor jezelf
  • de spiegels die je voorgeschoteld krijgt

De reis in het moederschap is een ware transformatie. Je verandert van de ene persoon in de andere. Dit proces roept vragen, twijfels en uitdagingen op. Misschien weet je ook niet goed waar te beginnen? Je voelt je overspoelt door deze grote rol in je leven. 

Licht(er) Moederschap

Ook voor jou

In plaats van het moederschap als een zware taak te ervaren, ga jij rust en ruimte voelen. Je gaat jezelf beter leren begrijpen en daardoor je kind(eren) beter begrijpen. Jij gaat jezelf beter leren kennen, een eigen identiteit vormen en plek innemen. Als moeder & mens.

Hoe zou het voor je zijn als het moederschap niet het verliezen van jezelf is, maar het ontdekken van delen van jezelf waarvan je niet wist dat ze bestonden?

Ik twijfelde of het programma wel bij me zou passen (66 jaar en ook al oma), maar ik heb zoveel nieuwe inzichten over mezelf gekregen. De modules zijn raak voor hoe lang of kort je moeder bent. Het gaat ook over vrouw en mens zijn.

Anne

Madelon haar visie op het moederschap en wat het allemaal teweeg kan brengen is compleet nieuw voor mij. Maar het is een verademing. In plaats van het buiten mezelf te zoeken, liggen de antwoorden in mij.

Marissa

Ik ben al een tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, maar werken met Madelon is levensveranderend voor mij geweest. Ik durf voor mezelf op te komen en grenzen te stellen zonder te verharden. Ga dit avontuur met jezelf aan.

Petra

start 12 januari 2023

Programma

Elke module bestaat uit meerdere video’s die je meenemen in Licht(er) Moederschap. Luister je liever? Al het materiaal is ook opgenomen en terug te luisteren als podcast.

» 3 modules met theorie, uitnodiging tot reflectie & tips

» 3 online live cirkels

» meer dan 10 video & audio lessen

» 6 maanden toegang

347,-

(betalen in 4 termijnen mogelijk)

Licht(er) Moederschap

Wat gaat dit progamma je opleveren?

√     jezelf op een diepgaande wijze leren kennen

√    jezelf bevrijden van alles wat je niet werkelijk bent

√    jezelf leren reguleren & bemoederen

√    je eigen plek innemen als mens, vrouw én moeder

Inhoud

Wat ga je in de modules leren?

Module 1

Ontwikkeling als mens,

vrouw én moeder


In deze module geef ik je mijn visie op ontwikkeling en transformatie. Ik neem je mee in de levensfases van de vrouw, waar moeder worden er een van is. De officiële naam voor de transitie van vrouw naar moeder is Matrescentie.

Module 2

Spiegeltje

spiegeltje


Aan het einde van deze module zeg je niet meer - mijn kind of partner moet veranderen. Je kent je eigen patronen en overlevingsmechanismen en leert wanneer deze getriggerd worden en hoe je jezelf kan reguleren.

Module 3

De goed genoeg

moeder


Deze module gaat over de collectieve wond die alle vrouwen dragen; de moederwond. Je ontdekt zowel hoe deze wond in jouw leven tot uiting komt als in de relatie met je moeder en je vrouwenlijn. Kom in contact met je innerlijke moeder én vader - neem jouw plek in!

One of a kind

Waarom is dit programma uniek?

» 10 jaar aan ervaring als coach & opsteller is hierin verwerkt

» je krijgt een unieke kijk op het moederschap én vrouw zijn

» 3 persoonlijke online cirkels

» community via besloten Instagram account

De online cirkels bieden je de gelegenheid om geïnspireerd te worden, vragen te stellen, je kwetsbaar op te stellen en om op jezelf en anderen te reflecteren (en daarvan te leren). Het fundament van deze cirkels bestaat uit kennis, vertrouwen en oordeelloosheid.

"Jouw kennis & wijsheid rondom deze thema's zijn zo mooi verwoord in de modules. Mede hierdoor heb ik hele waardevolle gesprekken met mijn ouders kunnen voeren. Waardoor bepaalde onderwerpen wat meer op zijn plek vallen. Omdat het een beetje een proces is deed ik de modules stuk voor stuk op mijn eigen tempo"

Jill

"Dit programma geeft me de bevestiging en kennis die ik nodig heb in mijn rol als moeder. Ook daagt het me uit om verder te kijken, bijvoorbeeld hoe de relatie met mijn eigen moeder doorspeelt in de relatie met mijn eigen kinderen"

Marie

"Het moederschap zou ik wel kunnen bestempelen als zwaar. Het doorwerken van de thema’s uit deze cursus brengt me dichter bij mijzelf en hierdoor ontstaat er een soort rust. De inzichten uit de cursus zetten me ook aan om nog verder in dit proces te stappen. Nog verder de rol als moeder omarmen"

Laura

Wie ben ik?

Over mij

Mijn naam is Madelon, vrouw, moeder & mens. Samen met grote liefde Harm zijn wij de ouders van twee dochters. Oprichter van het bedrijf Hello Woman en auteur van het boek Moedergodin. Werkzaam als coach & opsteller, zowel 1-1 als in groepen.

Ik geloof dat de reis in het moederschap een uitnodiging is om meer jezelf te worden. Een afgestemde vrouw die vanuit de verbinding met zichzelf kan verbinden met haar kind(eren) en de wereld om haar heen.

Licht(er) Moederschap voelt als een bijzonder destillaat van al het werk wat ik de afgelopen jaren met zoveel verschillende vrouwen heb mogen doen. Meer rust & ruimte ervaren in de meest rakende rol van je leven. Hiermee veranderen we samen toekomstige generaties.

Changing Motherhood
For a free Generation
One Woman at a time

Voor wie?

Dit programma is voor..

  • vrouwen die bereid zijn om zichzelf werkelijk te leren kennen
  • vrouwen die willen onderzoeken hoe hun eigen start in dit leven en kindertijd van invloed is op hun rol al moeder
  • vrouwen die voelen dat hun kind(eren) de grootste spiegels zijn en willen weten op welke knop er steeds wordt gedrukt
  • vrouwen die zichzelf willen bevrijden van perfectionisme in het moederschap
  • vrouwen die de relatie met hun eigen moeder (en vrouwenlijn) zien veranderen door het moederschap
  • vrouwen die werken met moeders (in spe) en geïnspireerd willen worden door een andere kijk op het moederschap

Vrouwen die bereid zijn om de weg naar binnen te bewandelen. Die de moed hebben om het anders te gaan doen. Zodat zij zichzelf en de volgende generatie vrij maken.

Start en dan?

Zo werkt het

Het is een online programma bestaande uit videomodules (ook als podcast te beluisteren), huiswerkopdrachten, besloten community op Instagram, live online cirkels en Q&A.

Stap 1. Zodra je op de knop ‘afrekenen’ drukt krijg je van Kajabi, de online leeromgeving, een mail om je aan te melden. Hier staat een welkomstvideo voor je klaar!

Stap 2. Op 12 januari krijg je toegang tot de eerste module en elke week ontvang je een bericht voor de volgende module. Geen haast, je hebt in totaal 6 maanden toegang tot alle content. 

Stap 3. Tijdens het programma komen we 3 keer samen voor een online cirkel. Samen delen, vragen stellen & geïnspireerd worden. Zet 13 januari, 2 februari en 20 februari, van 11:00-12:00 uur in je agenda. Kan je er niet bij zijn? Alle cirkels worden opgenomen en kan je terugkijken.

Extra extra

Bonus

Dit is het moment om in te stappen. Het is de laagste prijs ooit, want ik faciliteer dit programma voor de eerste keer. Ik hou van een lage instapprijs bij het lanceren.

Bonus 1

Een besloten community op Instagram

Bonus 2

Schrijf je in met een vriendin/ zus/ maatje en ontvang €50 korting per persoon.

Bonus 3

In deze editie zitten maar liefst 3 online cirkels, zodat je kan verbinden met gelijkgestemden en al je vragen kan stellen.

vragen

FAQ

Hoelang en waar kan ik het programma bekijken?

Het programma duurt 6 weken, maar je hebt 6 maanden toegang tot de online leeromgeving (Kajabi) waar alle content is gebundeld.

Hoeveel kost het programma?

Qua investering 347,- (betalen in 4 termijnen mogelijk). Qua tijd ben je zo’n uur bezig per module. Realiseer je dat deze onderwerpen veel vragen kunnen oproepen en je aanzetten om je eigen overtuigingen, patronen en mechanismen in beweging te brengen.

Hoe weet ik of het programma iets voor mij is?

Je worstelt met je rol als moeder en voelt dat deze transformatie je uitnodigt om jezelf beter te leren kennen. Zodat jij op een diepere laag kan verbinden met wie je werkelijk bent en daarmee met je kind(eren) en de wereld om je heen.

Wat als ik geen tijd heb om bij de live cirkels aanwezig te zijn?

Alle online cirkels worden opgenomen en kun je later in de online leeromgeving terugkijken. Als je vragen hebt kan je deze insturen, deze worden dan meegenomen in de sessie.

347,-

Ja, ik doe mee!

Leer jezelf werkelijk kennen voor meer rust en ruimte in de meest rakende rol van je leven. Het moederschap.

Ik ga je alles geven wat in mij zit over dit onderwerp. Het ligt me zo aan het hart. Het is mijn afscheidscadeau, aangezien ik eind maart met mijn gezin naar Spanje verhuis. Meld je nu aan en start 12 januari al met de eerste module. Ik kan niet wachten je erbij te hebben.